Aah, såå deilig med høstferie!♥♥ Er så deilig å sove lenge om morningen å legge seg sent! Føler meg endelig litt utvilt, hahah!

I morgen dar jeg en liten tur til Svergie med familien, kommer sikkert hjem igjen med massemasse godteri, loveit

Litt bilder fra tidligere i uken


Søteste lillebror

Blogges imorgen!

Har du også høstferie?

-Henriette♥
Heii♥

Sorry for sen oppdatering, men har ikke hatt tid før nå. Skal slappe av i kveld med Victoria, er fortsatt veldig forkjølet så må ta det litt rolig! Blogger mer imorgen!

-Henriette♥
Heihei♥

Tengte å vise dere litt produkter som er på ønnskelisten min, er såå mye mer enn dette som jeg kunne tenke meg å kjøpe, men dette er noen ting jeg virkelig måå ha iløpet av høsten, spessielt den jakken! Den er utrolig fin
Jakke-HER    Bareminerals foundation-HER     Neglelakk-HER   BB cream-HER    Jeffrey Campbell-HER   Kjole-HER'

Hva syns du? Noe du likte?

-Henriette♥
Endelig helg♥♥

Hadde en helt forferdelig natt, sov kun 3 kvarter og hadde sikkelig øreverk, hodepine og halsbetennelse. Tok et par smertestillende for å i det hele tatt å klare å høre mine egene tanker, og da jeg endelig ikke hadde smerter i øret lenger var klokken kvart over 6, så jeg kunne like gjerne stå opp. Dro på skolen idag, noe som egentlig gikk ganske greit. Spiste opp alle halspastillene mine iløpet av dagen, men ellers gikk det fint. Nå er jeg endelig hjemme, skal sove en times tid, (det trengs!) så drar jeg opp til barnehagen for å vaske. Lea og jeg har nemlig blitt vaskedamer for barnehagen, enkel måte å tjene litt penger på!

Glad for at det er helg?

-Henriette♥
Heihei♥

Har fått en del spørmål før om jeg kan vise hva jeg bruker av sminke i hverdagen eller om jeg kan ha sminkevidoe og siden sminkevideo ikke en gang er et tema (hahah) tenkte jeg at jeg heller kan vise dere hva jeg bruker av sminke i hverdagen. Er selvfølgelig dager hvor jeg nesten ikke bruker sminke i det hele tatt, men dette er liksom det det som regel går i

Ikke så veldig spennende med andre ord

Noe mer dere lurer på?

-Henriette♥

 
Heii♥

Må bare beklage min utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg har dessverre ikke hatt tid..Orker ikke forklare alt om har skjedd i det siste, men hvis dere vil følge meg på instagram, så kan jeg prøve å oppdatere den litt oftere. Dere finner den HER♥

Dro tidlig fra skolen igår fordi jeg hadde vondt i halsen og var kvalm, senere på dagen ble jeg med jentene å spilte kamp mot Solberg noe jeg absolutt ikke burde ha gjort. Kom hjem halv elleve på kvelden å var heelt dø, så jeg sovnet, og når jeg våknet opp i dag tidlig var jeg syk. Ble derfor hjemme fra skolen idag. Noe som er utrolig kjipt siden det er så fint vær pluss at jeg hadde en del planer etter skolen, som bare må bli avlyst. Jaja, da går dagen til å slappe av istedenfor.

Ehee, nydelig bilde..Kommer med et innlegg til senere idag, så følg med!

Fler som er syke?

-Henriette♥
Kom hjem fra fotballkamp for en stund siden, har bare dusjet og skal snart gå ned for å spise litt før jeg legger meg. Er utrolig sliten idag, så blir vel tidlig kvelden på meg! Har virkelig ikke noe å blogge om idag, fordi rett etter skolen dro jeg på fotballkamp og kom ikke hjem før sent ikveld. Men jeg skal komme med litt mer spennende innlegg fremover, loveer!♥-Henriette


Tengte å anbefale dere et par produkter som rett og slett har blitt mine favoritter. Bruker alle tre produktene hver dag, og jeg vil mildt sagt si at jeg eelsker dem!♥

1. Denne sminkefjerneren fra Yves rocher, den renser huden din samtidig som den fjerner sminke og  tilføyer fuktighet. Den koster kun 49 kr, så løp og kjøp!

 

2. Denne hudkremen er utrolig bra om du sliter med litt tør hud nå som høsten begynner å komme. Den koster bare 47kr på Yves rocher, så er virkelig verdt det syntes jeg!
3. Denne bronzeren fra Gosh anbefaler jeg virkelig på det sterkeste! Bruker den hver dag og den legger seg såå fint samtidig som den ser naturlig ut. Elsker den!Kommer til å anbefale dere for noen produkter en gang i uken fremover, hvis det er noe dere liker?

Har du noen av de samme produktene?

-Henriette♥
Heei♥

Dro til Sætre etter skolen idag med Lea. Vi spiste litt og tok litt sol og bare slappet av egentlig! Når jeg kom hjem gjorde jeg litt lekser og tok meg en joggetur. Meget spennende dag syntes jeg, hahah. Tengte bare å vise dere dagens antrekk. Et ganske enkelt og og kjedelig antrekk, men bedre å vise det enn å ikke vise det, eller?

 


Kommer et innlegg straks!

-Henriette♥
Heiii♥

Nå sitter jeg på rommet med en haug av mattelekser, gotta love it..! Etter skolen idag dro jeg rett hjem og skiftet til fotballtrening, det er vel det eneste jeg har gjort i dag, spennende? hahah

Tenkte å vise dere et par anbefalinger i morgen, er det noe dere liker? Let me know!


hahah, lovuu

Har du mye lekser?

-Henriette♥
Heihei♥

Herregud nå er det lenge siden jeg har blogget og jeg må innrømme at jeg nesten har glemt hvordan man gjør det! hahah, neiida, joda! Skal ihverfall oppdatere dere litt oftere nå som jeg har fått meg ordentlig kamera! åå, det er såå deilig!

Tengte å lage litt spennene innlegg fremover, og blant annet vise dere outfit bilder så ofte som mulig! Nå skal bloggingen vrkelig bli bra!

Idag har jeg bare slappet av hos Victoria, vi har tatt en del bilder og spist masseee godteri. Vi var også i Drammen igår, så kan sikkert vise dere innkjøpet mitt imorgen.♥


Fineste Victoriaa♥

Hva har du gjort idag? Tips til hva jeg kan blogge om?

-Henriette♥
Hei♥

Kom nettopp hjem fra Drammen. Har vært å sett på bunader, er ikke så lenge til konfirmasjonen min nå. Blir utrolig stressa når jeg tenker på det, haha!

Tengte i hverfall å sette igang en spørsmålsrunde siden det er good stund siden jeg blogget sist og har sikkert fått en del nye lesere. Så om du lurer på noe eller har et spørsmål du vil at jeg skal svare på, er det bare å kommentere i dette innlegget så skal jeg svare på video om noen dager. 

Hahah, nydelig bilde!

 Planene for dagen er å rydde rommet, skal nemlig pusse det opp på mandag. Gleder meg! blir såå deilig å få det lyst og fint! Om noen er inntriserte kan jeg lage romvideo når det er ferdig!
Har du noen spørsmål?
-Henriette♥Heii♥

Kom hjem fra Larvik for en stund siden. Har rukker å ta på meg koseklær og laget noen brødskiver, er nemlig såå sliten! Sto opp tidlig tidlig idag for å dra til Larvik. Har nemlig en del familie der nede, så da dro vi ned for å besøke dem. Når vi kom dit spiste vi massee god mat på en veldig koselig rasturant, før vi senere dro på familetreff å spiste mer god mat, hahah! Nå er jeg endelig hjemme♥ Har tengt til å hoppe i seng om ikke så alt for lenge, skal nemlig tidlig opp i morgen og! Da drar jeg til Drammen for å se på bunad pluss at jeg må ordne en del ting før jeg får besøk av noen venner på lørdag. Såå vi blogges!

Har dessverre ikke fått tatt noen nye bilder til dere i dag, så da blir det bare et gammelt bilde av trøttetrynet


Har foresten farget håret blondt, så om noen er interisserte, let me know!

Hva har du gjort idag?

Vært i Larvik?

-Henriette
Heihei♥

tenkte å vise dere noen innkjøp jeg har gjort den siste uken. Orker ikke å skrive hvor alt er fra og hvor mye det kostet, men om det er noe du lurer på så er det bare å kommentere så kommer jeg til å svare.♥

Converse 699 pr stykk

sportsbh fra Cubus                 

Bh'er fra Cubus

190 på taxifree

Billig kosedress fra Cubus

200 kjøpt på et sted i Danmark

Bikini 650 kjøpt i DanmarkVar litt mer småting også, som litt undertøy ogsånt, men orket ikke å ta bilder av alt.

Nå må jeg hoppe i seng, skal tidlig opp imorgen! natta♥

Noe du likte?

-Henriette♥
Tro det eller ei, men har faktisk planer om å begynne å blogge igjen! og denne gangen skal det bli ordentlig blogging. Skal ikke bare blogge fordi jeg føler at jeg må og derfor slenge inn et lite innlegg med mobilbilder, nei denne gangen blir det for real, hahah!;) 

Har skjedd så utroliig mye de siste månedene at jeg kunne skrevet en hel bok, så da tror jeg vi bare dropper å si alt som har skjedd, så kan jeg heller bare si at jeg har hatt det helt herliig! 

idag har jeg vært hos Lea. Vi har egentlig ikke gjort så mye, regnet en del så da ble vi heller inne å lakket negler mens vi så på film.♥

Legger ut litt bilder som jeg har tatt den siste tiden. Har dessverre ikke vært så flink til å ta frem kameraet når jeg egentlig burde, men det blir det skjerping på nå!

Kommer med et innlegg til ikveld, så glæd dere! haha

som sikkert mange av dere ser har jeg slettet en del gamle innlegg, just as you know

-Henriette♥
Tengte å lage et innlegg med ti fakta om meg som dere kanskje ikke visste, har sikkert fått noen nye lesere nå så here we go:

1.♥ Jeg får klaus når jeg tar sol

2.♥ Jeg HATER innsekter!

3.♥ Noen kan kanskje kjenne meg som den litt sjenerte, men de aller fleste kjenner meg som den gale og hypre.

4.♥ Jeg får ikke til å lage header -.- (gjerne si ifra om du har lyst til å lage til meg, så kan jeg godt sende deg noen bilder og linke deg om du har blogg♥)

5.♥ Jeg har blitt syykt flink til å la vær å bruke så mye penger på unødvendige ting, proud!

6.♥ Den enstese bloggen jeg leser fast er Sophie Elise sin.

7.♥ Haterhaterhater gutter som er frekke!

8.♥ Blir kvalm når jeg ser eldre folk er frekke mot de yngre!

9.♥ Er helt gaal etter Paradise Hotel selvom det er bare tragisk!

10.♥ ELKSER sommeren!

Liker dere så her innlegg?

-Henriette♥
♥Når gutter lar meg låne hettegenseren dems.

♥Når jeg føler jeg bare kan være meg selv uten å tenke på hvordan jeg ser ut.

♥Når folk får meg i godt humør når jeg egentlig er lei meg.

♥Når jeg kan sove lenge.

♥Vennene mine!♥Fotball

♥Penger

♥Når gutter behandler jenter sånn som de skal behandle oss.

♥Bli kjent med nye folk.

♥Sommer!


Hahah, random bilde..

Noe du også elsker?

-Henriette♥
Sorry for då sen blogging idag, men jeg og Lea dro til Marte etter skolen idag. Vi spiste taco og koste oss med The notebook, verdens søteste film!♥

Imorgen drar jeg til Oslo for å kjøpe ballkjole, gleder meg!

Ha en fin fredags kveld alle
Da tengte jeg å sette gang en "ukens blogg" igjen, skal prøve å få det til hver uke, men kan ikke love noe! Men om du vil bli neste ukens blogg kommenter at du er med, så plukker jeg ut en blogg i neste uke! Lykke til!

Sophie ble denne ukens blogg, du finner bloggen hennes HER. Annbefaler alle om å ta en tur innom den!♥Hva synes du om denne ukens blogg?

Vil du bli neste ukens blogg?

-Henriette♥

 
Kom hjem fra Marte nå nettopp, skal snart hoppe i dusjen og etterpå ta på meg koseklær og nye den siste kvelden før skolen starter. Helt sykt hvor fort ferien har gått, virker som om vi fikk fri i går..Men det skal vel bli deilig å få sove rutinene på plass igjen!Starter dere på skolen imorgen?

-Henriette♥
Heihei♥

Nå er jeg og Victoria hos Marte. Vi har nettopp vært i Sætre og tatt litt bilder og sånt! Nå skal vi kose oss med litt godteri  og se en film, blir sikkert kjempe koselig!♥

hva skal dere ikveld?

-Henriette♥
Endelig 2013 folkeens! Håper alle har hatt\har en fin feiring på det nye året, det har ihvertafll jeg! Hele familien var oppe hos onkelen min, noe som var kjempe koselig med masse god mat, latter, fyrverkeri ++ Mamma pappa og Leander skulle sove over, men det orket jeg ikke så dro hjem i stede. 

Håper 2013 blir enda bedre enn 2012! Godt nyttår!♥
 

Hahah, kan sikkert vise dere fler bilder imorgen!

-Henriette♥
Heihei:) Nå drar jeg til Drammen snart med Victoria for å shoppe. Jeg blir nok også å se etter en fin ballkjole til nyttårsballet, blir nok koselig! iser dere bilder å innkjøp senere♥

Da bloggæs mæ snart.

-Henriette♥
Heihei♥

For en herlig dag det var i går, sto først opp å spiste en herlig frokost med familien og onkel. etterpå så vi på tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen mens vi spiste goderteriet frajulesokkene væres. Så dro vi til kirken noe som er tradisjon på juleaften. Senere på kvelden fikk vi besøk av alle i familien på mamma sin side og spieste herlig mat og åpnet opp pakker på kvelden. fik så masse fint, så tengte å vise dere litt av gavene jeg fikk♥
Hahah, søte Leander♥

Hadde du en fin dag igår?

fikk du noe fint?

-Henriette♥

fikk du noe fint?


Vil du bli ukens blogg, kommenter at du er med og jeg plukker ut en blogg iløpet av dagene!

Er du med?
Heii♥

Kom hjem fra Victoria for en stund siden og har nettopp dusja og smørt meg inn med selvbrunings krem, deilig! Kan vise dere resultatet av selbrunigen etterpå og gårsdagens innkjøp. 

Nå skal spise en deilig og usunn middag med familien og pynte juletreet etterpå♥ Ha en fin lørdagskveld søte!


Haha, har ingen fine bilder nå, så bare legger ut et bilde fra sist helg

Hva skal du ikveld?

-Henriette♥

Heihei♥

Sorry for sen oppdatering idag, men dro til Drammen med Victoria og Magdalene for å kjøpe inn de siste julegavene og litt små ting til meg selv. Nå er jeg hos Vic, vi spiser godteri og ser på film, mens vi venter på at verden går under, hahah!

Viser derer innkjøp osv imorgen♥Hva har du gjort idag?

-Henriette♥
Åhh, endelig er det juleferie og bare fire dager igjen til juleaften. whææ, gleder meg!♥ Var en utrolig deilig på skolen idag, med masse god julemat, godteri, skuespil,kaker og gave utdelingi, kjempe koselig♥ Det er sykt deilig med ferie. Skal ikke så mye ikveld, men drar på juleshopping med jentene imorgen, for å kjøpe inn de siste gavene, som egentlig skulle vært kjøpt for lenge siden, hihi..! 

 


Fikk forsten endelig spotify tilbake igjen for noen dager siden av en gutt på skolen. Har vært noen harde uker uten spotify, får nemlig aldri surra meg til å kjøpe et nytt sånn kort..!

Har du juleferie?

-Henriette♥
Hadde en linkerunde for veldig lenge siden, men glemte rett og slett å velge ut noen blogger å linke. Så nå har jeg valgt ut 2 fine blogg som jeg anbefaler alle om å ta en tur innom!En utrolig fin blogg til en kjempe pen jente! Du finner den HER♥

Denne jenta blogger på Tuvajohanne.blogg.no. Jeg blir definitivt fast leser på bloggen hennes, den er sykt bra og hun tar utrolig fine bilder! Du finner bloggen hennnes HER

Leser du noen av disse bloggene? Skal du ta en tur innom?

-Henriette♥

 

 
Holder på å pusse opp rommet mitt, ommøblere det og fikser litt på ting. Akkuratt nå ser det ganske bomba ut, men det blir nok litt finere etterhvert! 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe og se en film ellernoe, tar kanskje en joggetur snart. må jo holde formen litt på plass selvom det er jul. Blogges imorgen alle søte!♥

-Henriette♥
Follow meg på instagram om du vil vite hva jeg gjør til enhver tid. Jeg heter henriettelauritzen, follower alle tilbake!♥

Hva heterdu på instaa?

-Henriette♥

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com..

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits