♥Når gutter lar meg låne hettegenseren dems.

♥Når jeg føler jeg bare kan være meg selv uten å tenke på hvordan jeg ser ut.

♥Når folk får meg i godt humør når jeg egentlig er lei meg.

♥Når jeg kan sove lenge.

♥Vennene mine!♥Fotball

♥Penger

♥Når gutter behandler jenter sånn som de skal behandle oss.

♥Bli kjent med nye folk.

♥Sommer!


Hahah, random bilde..

Noe du også elsker?

-Henriette♥
Sorry for då sen blogging idag, men jeg og Lea dro til Marte etter skolen idag. Vi spiste taco og koste oss med The notebook, verdens søteste film!♥

Imorgen drar jeg til Oslo for å kjøpe ballkjole, gleder meg!

Ha en fin fredags kveld alle
Da tengte jeg å sette gang en "ukens blogg" igjen, skal prøve å få det til hver uke, men kan ikke love noe! Men om du vil bli neste ukens blogg kommenter at du er med, så plukker jeg ut en blogg i neste uke! Lykke til!

Sophie ble denne ukens blogg, du finner bloggen hennes HER. Annbefaler alle om å ta en tur innom den!♥Hva synes du om denne ukens blogg?

Vil du bli neste ukens blogg?

-Henriette♥

 
Kom hjem fra Marte nå nettopp, skal snart hoppe i dusjen og etterpå ta på meg koseklær og nye den siste kvelden før skolen starter. Helt sykt hvor fort ferien har gått, virker som om vi fikk fri i går..Men det skal vel bli deilig å få sove rutinene på plass igjen!Starter dere på skolen imorgen?

-Henriette♥
Heihei♥

Nå er jeg og Victoria hos Marte. Vi har nettopp vært i Sætre og tatt litt bilder og sånt! Nå skal vi kose oss med litt godteri  og se en film, blir sikkert kjempe koselig!♥

hva skal dere ikveld?

-Henriette♥
Endelig 2013 folkeens! Håper alle har hatt\har en fin feiring på det nye året, det har ihvertafll jeg! Hele familien var oppe hos onkelen min, noe som var kjempe koselig med masse god mat, latter, fyrverkeri ++ Mamma pappa og Leander skulle sove over, men det orket jeg ikke så dro hjem i stede. 

Håper 2013 blir enda bedre enn 2012! Godt nyttår!♥
 

Hahah, kan sikkert vise dere fler bilder imorgen!

-Henriette♥

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits