Heihei♥

tenkte å vise dere noen innkjøp jeg har gjort den siste uken. Orker ikke å skrive hvor alt er fra og hvor mye det kostet, men om det er noe du lurer på så er det bare å kommentere så kommer jeg til å svare.♥

Converse 699 pr stykk

sportsbh fra Cubus                 

Bh'er fra Cubus

190 på taxifree

Billig kosedress fra Cubus

200 kjøpt på et sted i Danmark

Bikini 650 kjøpt i DanmarkVar litt mer småting også, som litt undertøy ogsånt, men orket ikke å ta bilder av alt.

Nå må jeg hoppe i seng, skal tidlig opp imorgen! natta♥

Noe du likte?

-Henriette♥
Tro det eller ei, men har faktisk planer om å begynne å blogge igjen! og denne gangen skal det bli ordentlig blogging. Skal ikke bare blogge fordi jeg føler at jeg må og derfor slenge inn et lite innlegg med mobilbilder, nei denne gangen blir det for real, hahah!;) 

Har skjedd så utroliig mye de siste månedene at jeg kunne skrevet en hel bok, så da tror jeg vi bare dropper å si alt som har skjedd, så kan jeg heller bare si at jeg har hatt det helt herliig! 

idag har jeg vært hos Lea. Vi har egentlig ikke gjort så mye, regnet en del så da ble vi heller inne å lakket negler mens vi så på film.♥

Legger ut litt bilder som jeg har tatt den siste tiden. Har dessverre ikke vært så flink til å ta frem kameraet når jeg egentlig burde, men det blir det skjerping på nå!

Kommer med et innlegg til ikveld, så glæd dere! haha

som sikkert mange av dere ser har jeg slettet en del gamle innlegg, just as you know

-Henriette♥

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits