Nå drar jeg til Sverige, blogges der!

Blogges<3
Heihei!

Nå holder jeg på å pakke til Sverige tur med fotballklubben. Er en tradisjon at alle lagene i huringen drar til smøgen for å være der en helg og trene og spille kamper. Blir sikkert koselig i år å!

Kommer nok til å bli litt blogging, men ikke forvent dere tre innlegg om dagen liksom:)

J

Nå må jeg bare pakke ferdig, blogges kanskje etterpå!<3
Her er dagens outfit:

Bukse-BikBok. Singlett med blonder nederst-vero moda. Blonde genser-Carlings. Vest-Cubus. Øredobber-Bikbok. smykke-Glitter.

Sorry  for dårlige bilder!

Hva synes du om outfitet?

-Henriette♥
Kom akkurat hjem fra skolen og sitter og koser meg med smoothie, tv og pc. Ahhh, det er livet!
Senere ikveld skal jeg på fotballtrening, og så skal jeg pakke. Skal nemlig til Sverige imorgen.

Legger ut outfit og gårdsdagens innkjøp etterpå!

-Liker du smoothie?

-Henriette♥

 
Heihei!
Idag har jeg vært i Drammen med Marte og Lea. Kjøpte en del ting som jeg viser i morgen. Når vi kom hjem fra Drammen dro vi til Marte for å gjøre lekser, så flinke som vi er! Hahah<3

Viser innkjøp imorgen!

-HenrietteHeihei:)

Nå drar jeg snart til Lier for å spille fotballkamp med 98 jentene. Håper på seier!

Blogges ikveld.

-Henriette♥
Ahh, elsker han!♥

Skal dere på konserten i april 2013?

-Henriette♥
Heei:)

Nå sitter jeg barnevakt for fetteren min på 2 år og kusina i på 10 mnd. Ser på tv og koser eg med godteri, har ikke så mye og gjøre så jeg bestemte eg for å lage noe headere til Betina farinetti som ligger på 11 plass på topplisten og blogger på bloggen Betinabf.blogg.no. 

Har laget en til, men fikk ikke lastet den opp..

Hva synes du? fine?

-Henriette♥
Heihei!

Idag sto jeg opp tidlig for å dra på fotballkamp, vi spilte mot Ål og vant  4-0! Nå drar jeg snart opp til onkel og tante for å sitte barnevakt for de to nydelige barna dems, vet ikke helt om det blir noe mer blogging idag, men isåfall blogges vi imorgen♥

 

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥

 
Heihei!

Igår kom jeg hjem fra den ungdomskole turen,Vi lå på en øy utenfor Tofte, var kjempe koselig og deilig med nesten bare fint vært. Her er noen bilder:

 Hva synes du om bildene?

-Henriette♥
Igår var første skoledag etter sommerferien. Var drit kjipt å stå opp så tidlig, men var litt koselig og se gjen alle folka! Hdde som sakt bursdag igår også, endelig tretten! haha! Jeg og mammaa dro til drammen for å spise på en cafè og så måtte bare kjøpe noen  småting. Etter det tro jeg på fotballtrening.

Idag skal hele ungdomskolen på sånn tur til en øy litt utenfor Tofte. sykt kjpt at det er meldt regn da, men det skal nok bli koslig fordet..! Vi skal ihverfall over natte til torsdag, så det blir nok ikke blogging før da..

Blogges på torsdag alle♥

 

 

Nå skal jeg ordne skolesakene til imorgen, ..gruer meg!

-Henriette♥
Heihei!

Nå tengte jeg å ha et Wants innlegg, alt er fra Nelly.com!


Topp 1: her                                                                                                    Topp 2: her 


Shorts 1: her                                         shorts 2: her                                                                                                   shorts 3: her 

Noe du likte?

-Henriette♥
Herregud, tenk at dette er den siste dagen i ferien..Helt sykt! Imorgen er det tilbake til skolebenken og hverdagen igjen..Har foresten bursdag imorgen, ahah. Endelig trennen år! wiihi!

Idag er det helt nydelig vær ute, sol og skyfri himmel, er alene hjemme idag siden broren min skal flytte til skolen han skal gå på, så foreldrene mine er med dit for å flytte tingene hans inn på innternatet han skal bo på. Så dagen idag går til å slike sol og gjøre meg klar til skolen imorgen.

 

Noen som gruer seg til skolestart?

-Henriette♥

 
Igår dro som sakt jeg og Marte til Svelvik for å møte Caroline. Caroline hadde med seg to andre venninner som heter Miriam og Thea. Vi var litt nede i svelvik før vi gikk opp til caroline, Var mange i familien til caroline som var på besøk hos dem og siden det var så varmt besteme vi oss for at vi alle skulle ha vannkrig, hahah! Kjempegøy!

Du er så fin Marte! Haha<3

Se på de søte tøflene jeg fikk av caro<3

Halla..!

Når jeg og Marte skulle hjem igjen tok vi ferja over,men når vi kom på verket gikk det ingen flere busser hjem, så vi ringte alle vi kjenner på verket, for å spørre om vi kunne sove hos dem, men ingen var jo hjemme..hahah! Til slutt fikk vi bo hos lea dae, hahah! Heldighvis!

Når vi var Stuck på verket.,

Vi var litt med Sigurd på kvelden.

Nå orker jeg ikke å laste opp flere bilder, men vi blogger etterpå!
Heei!
Var som sakt i Larvik igår med familien. Vi har nemlig masse familie der så først dro vi å så på graven til oldeforeldrene mine, så dro vi å spiste på en resturant etterpå dro vi til noen i familien for å spise vafler og kose oss! Kjempe koselig!

Nå drar jeg og Marte til svelvik for å møte Caroline. Vi kommer sikkert til å ta masse bilder som dere får se etterpå!

Bilder fra Larvik:

Lillebror, kusine og fetter<3

Brushane

Blogges etterpå!
Sorry for null blogging idag, men har bare ikke orket å prioritere bloggen. Er så utrolig nydelig vær fortiden, så fet må jo nytes!
Imorgen drar jeg til Larvik så blir nok ikke så mye blogging, men skal prøve å få med et innlegg iløpet av dagen!
Er det fint vær hos dere?
Idag må jeg nyte det fine været, så blogges ikveld!<3
Heei!
Nå kom jeg nettopp hjem fra lillebror sin dåp. Var kjempe koselig masse god mat og kaker! Her er noen bilder:

Kjekken!

Har mange flere bilder, men orker ikke laste dem opp..
Heihei!

Trenger litt innspirasjon nå, så derfor vil jeg veldig gjerne lese en bra blogg! Legg igjen en kommentar med blogg navn og jeg besøker bloggen din! 


Hva heter bloggen din?

-Henriette♥
Var som sakt i Drammen igår for å handle bl.a dåpkjole siden lille broren min på 6 mnd skal døpe seg imorgen. Har bare dårlige bilder av innkjøpene akkuratt nå, men skal jo ha på meg kjolen i imorgen, så da lager jeg et oufit innlegg  sånn at dere kan se den på. Her er innkjøpene:

Sko- Eurosko (tror jeg)

Topp-Carlings

Kjole-BikBok

Veldig dårlige bilder!! hva synes du?

-Henriette♥
Heihei!

Idag skal jeg til Drammen med mamma og Broren min for å kjøpe b.la. dåpkjole til meg, siden lillebroren min skal ha dåp til søndag. Etter vi har vært i Drammen drar vi til kusinen min som fylte 16 år igår for å feire familie bursdag der! Det blir nok koslig!♥ Har er ihverfall dagens outfit:

Shorts- en outlet butikk i Bulgaria.    t-shorte-BikBok.

Hva synes du om outfitet?

-Henriette♥
Var ute å tok noen bilder i stad, nå har jeg redigert dem og her er resultatet:

Hva synes du om bildene?

-Henriette♥
Hva synes du? Hot or not?

-Henriette♥
Hehei!

Idag er det nydelig vær ute og jeg har endelig blitt frisk, så da går dagen til å ligge ute i solen å tæne! Gikk ut for å ta noen bilder i stad, så flink blogger som jeg er;) hahah, så har jeg redigert dem også!:

Hva synes du om bildene? 

-Henriette♥
Hehei!

Idag er det 2 årssiden mamma og pappa giftet seg, så vi hadde tengt å feire det med å dra ut å spise, men siden jeg er syk så spiser vi heller litt ekstra god mat her hjemme!  Men uasett, Gratulerer med dagen mamma og pappa♥-Henriette♥

tangle teezer finner dere her, bare minerals orginal spf 15 finner dere her, bahama mama finner dere her, billon dollar brows finner dereher 

Noe du likte?

-Henriette♥
Hva synes du?

-Henriette♥
Sorry for null blogging, men  har blitt sikklig syk..Halse betennelse og øreverk + litt feber, noe som suger balle!! Har mest lyst til å bli frisk og dra til syden til vare strøk, er såå lei av norks vær nå..! menmen, nå ligger jeg å ser på håndballkamp Norge-Brasil, er driit spennende! gaad! Vet dette ble et veldg dårlig innlegg, men er som sakt syk, så det blir nok litt dårlig blogging fremover..!

-Henriette♥

Bukse-kjøpt på en outlet butikk i Bulgaria.   Hettegenser-BikBok.  Jakke-Gutteavdelingen på H&M.

Likte du oufitet?

-Henriette♥

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits