Hei♥

Kom nettopp hjem fra Drammen. Har vært å sett på bunader, er ikke så lenge til konfirmasjonen min nå. Blir utrolig stressa når jeg tenker på det, haha!

Tengte i hverfall å sette igang en spørsmålsrunde siden det er good stund siden jeg blogget sist og har sikkert fått en del nye lesere. Så om du lurer på noe eller har et spørsmål du vil at jeg skal svare på, er det bare å kommentere i dette innlegget så skal jeg svare på video om noen dager. 

Hahah, nydelig bilde!

 Planene for dagen er å rydde rommet, skal nemlig pusse det opp på mandag. Gleder meg! blir såå deilig å få det lyst og fint! Om noen er inntriserte kan jeg lage romvideo når det er ferdig!
Har du noen spørsmål?
-Henriette♥Heii♥

Kom hjem fra Larvik for en stund siden. Har rukker å ta på meg koseklær og laget noen brødskiver, er nemlig såå sliten! Sto opp tidlig tidlig idag for å dra til Larvik. Har nemlig en del familie der nede, så da dro vi ned for å besøke dem. Når vi kom dit spiste vi massee god mat på en veldig koselig rasturant, før vi senere dro på familetreff å spiste mer god mat, hahah! Nå er jeg endelig hjemme♥ Har tengt til å hoppe i seng om ikke så alt for lenge, skal nemlig tidlig opp i morgen og! Da drar jeg til Drammen for å se på bunad pluss at jeg må ordne en del ting før jeg får besøk av noen venner på lørdag. Såå vi blogges!

Har dessverre ikke fått tatt noen nye bilder til dere i dag, så da blir det bare et gammelt bilde av trøttetrynet


Har foresten farget håret blondt, så om noen er interisserte, let me know!

Hva har du gjort idag?

Vært i Larvik?

-Henriette

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits