Heihei♥

Har somsakt vært litt små syk i hele dag, så er sykt sliten og har utrolig vondt i halsen nå..Men fikk tulla meg ut for å ta noen bilder istad. Ble ikke fornøyd med noen av bildene, men siden jeg ikke har noe bedre å blogge om så bare poster jeg dem!


Kleint..Er du syk?

-Henriette♥
Synes?

-Henriette♥
Godmorgen søte lesere!♥

Nå har jeg akkuratt spist en herlig frokost, nemlig hjemmelagd brødskive med hjemmelagd jordbærsyltetøy på, yummi!

Er litt forkjølet idag, så må prøve å ta det litt rolig så det ikke blir værre, men skal nok ta en liten joggetur hvis jeg blir bedre uttover dagen!Hva er planene dine for dagen?

-Henriette♥
Idag har mine to søte søskenbarn på 2 år og 1 år vært på besøk hos oss. Så har bare vært med dem å lekt idag♥

Nå er hele familien for en gangs skyld samlett, så vi skal kose oss med pitza og godteri mens vi ser på The Hungers Games, herlig!♥Hva skal du ikveld?

-Henriette♥Bildene er redigert i Pixlr.com\\exspress

Hva syntes du o bildene?

-Henriette♥
God morgen søte lesere♥

Tengte vise dere dagens dream outfit:

Synes?

-Henriette♥
Var mange fine bloggere som meldte seg på, men kunne bare plukket ut 3 stk.som jeg linker!♥


http://ssevilhaug.blogg.no/♥

 


http://thoraa.blogg.no/♥

 


http://siljejensen.blogg.no/♥

 

Leser du noen av bloggene?

-Henriette♥
Som dere ser på bildene over har det vært helt herlig vær her i Hurum idag, blir så utrolig glad når det er så deilig vær! Enda bedre er det når jeg tenker på at det er høstferie!♥ En uke med skolefri blir så utrolig deilig, er drittlai skolen alt, så lurer på ossen dette året blir..! 

Idag skal vi iherfall på sånn familie middag hos onkelen min, blir sikkert koselig!♥

Hva skal du ikveld?

-Henriette♥
Var mange som likte linkerunden sist gang, så setter igang en ny runde. Legg igjen bloggandressen din, så plukker jeg ut 2++ blogger som jeg linker imorgen!♥

Er du med?

-Henriette♥
Idag hadde vi sånn WoW dag på skolen, det er sånn at vi jobber en dag på eks. barnehage, butikk osv o der tjener vi 200 kr, som går til en steinerskole i Afrika. Jeg spurte en barnehage på Kana om jeg kunne få jobbe der og det kunne jeg. Så jeg har altså vært der i heledag! Kjempekoselig det..♥


Sykt bra kvalitet'!

-Henriette♥
Heihei!:)

Sorry for sen blogging, men dro på fotballkamp nesten rett etter skolen og kom ikke hjem før nå. Imorgen har vi sånn har vi sånn WoW dag, noe som vil si at vi skal jobbe en dag. Gruer meg sykt! Jeg skal jobbe i en barnehage, så det blir sikkert spennende! Heldighvis går min lille kusine og fetter der, så da blir jeg jo litt tryggere!♥

Nå har dusjett, tatt på meg koseklær og er klar for en herlig kveld på soffaen!


Arkiv bildet!

-Henriette♥
Sorry for sen blogging, men dro til stallen nesten rett etter skolen og kom ikke hjem før halv 8 + at jeg hadde masse lekser som måtte gjøres når jeg kom hjem..!

Er ihvertfall sykt sliten for tiden, har nok litt med været og gjøre, det har jo regna i hele dag..uff! Er så trøtt så går å legger meg nå, har en lang skoledag imorgen etterfulgt av fotballkamp! Natti<3

Random bildet fra skolen idag

Sorry for mobilblogging!

-Henriette<3
Heei♥

Skulle egentlig på fotballtrening idag, men føler meg ikke helt bra så måtte være hjemme..Nå har mamma stekt pannekaker, tv er på og jeg har tengt til å bare slappe av ikveld! Er så deilig med noen sånne dager!♥


Er på feitekur..!


Fyfaen, så fin..!

Liker du pannekaker? (hahah, for et spørsmål..)

-Henriette♥
Dette har vært en av de lateste dagene i hele mitt liv ! Har ikke gjort noe som helst å det har vært utrolig deilig! Ikveld skal jeg nok bare slappe av med en film og litt godteri♥

 

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥


Åhh, som jeg elsker JC! Vill ha alle♥

De er fra Nelly.com alle sammen!

Liker du jeffrey cambpell?

-Henriette♥
Har vært sånn "høstmarked ting" på skolen idag, sånn at vi selger masse ting som skolen lager, klarer ikke forklare..men ihverfall etter det var jeg og Victoria med Lea hjem, kjempe koselig!♥ Ikveld skal hele familien + onkelen og kjæresten til broren min se på film og spise taco, blir sikkert kjempe koselig!♥


Litt bilder fra dagen!

Hva skal di kveld\\\Hva har du gjort idag??

-Henriette♥
Er syk idag og, så har vært hjemme fra skolen. Har egentlig ikke gjort noe spessielt, bare sett på en del filmer ogsånn. Idag blir det pittzakveld med familien, blir sikkert koos♥


Sminkefri..!

Er du syk?

Hva skal di idag?

-Henriette♥

øsj..


Marte og meg♥


Meg og Lea♥


Hahaha!


Hva synes du om bildene?

-Henriette♥

http://bymariaa.blogg.no/ ♥


http://martev.blogg.no/ ♥

Leser du noen av disse bloggene?


 
Har vært hjemme fra skolen idag fordi jeg har vært syk, ikke veldig gøy når det er så fint vær ute idag..!Men  nå skal jeg ihverfall finne fram litt godteri og sette på en film. Litt får man vell unne seg når man er syk!

Synes du om bildet?♥

 

Kommer en del 2 i morgen!

Nå skal jeg på fotballkamp!♥

-Henriette♥
Heihei!♥

Tengte å ta en linkerunde på bloggen nå, siden jeg aldri har hatt det før. Skriv bloggadressen din i kommetarfeltet og jeg velger 2 bloggere som jeg linker! Lykke til!♥Vil du bli linket?

-Henriette♥


Hvilken header synes du jeg skal ta?

-Henriette♥
Blææh, er driit trøtt nå! Har som sakt vært på hyttetur i helgen med Lea og Marte og det ble ikke så mye sovetid der for å si det sånn. Så nå er jeg utrolig sliten og sovner snart her jeg sitter! Det kommer ihverfall MASSE bilder fra hytteturen i kveld eller imorgen.

har til å med gått uten sminke i nesten hele dag (Brukte det på skolen dae!). Men skal ihverfall bare slappe av i kveld rydde rommet og litt sånt!


Wææ..

Kommer masse bilder fra hytterturen etterpå!

-Henriette♥
Hehei:)

Nå sitter jeg hos Marte med Lea, vi hjelper Marte med å pakke for hun er så utrolig treig, ahah! Vi drar om ikke så lenge til Lifjell med familien til Marte. Blir sikkert koselig!♥ Vet ikke helt om det blir noe blogging, men kommer ihvertfall med masse bilder når jeg kommer hjem igjen!


Har ikke noe nytt bildet akkuratt nå..

Kos dere masse i helgen!♥

 
Heihei!
Nå kom jeg nettopp hjem fra onkelen og tanta mi hvor jeg har sittet barnevakt i hele kveld. Nå er jeg godt igang med pakkingen, skal nemlig på hyttetur med beste jente i helgen. Vi drar imorgen tidlig og kommer hjem på søndag kveld. Skal prøve å få blogget, men kan ikke love noe.Kos dere masse i helgen, det skal ihvertfall jeg!<3

Kos dere i helgen!<3
Heihei!
Nå sitter jeg barnevakt for de to skjønneste søsken barna i verden! Har nettopp lakt dem, og er nå klar til å se en film. Når jeg kommer hjem litt senere ikveld må jeg pakke, skal nemlig på hyttetur med beste jentene imorgen.

Arkiv bildet..

Hva skal du ikveld?
Heihei!

Idag har jeg ikke gjort noe spessielt annet enn å ha vært på fotballtrening. Nå har jeg tatt på kose klærene på og er klar for å se never say never for ørtene gang! hahah, elsker Justin bieber!

Har du sett never say never?

-Henriette♥
Sorry for sen blogging men kom akkurat inn døra. Har vært med Marte og Lea i hele dag, så har ikke hatt tid til å blogge før nå. Vi har vært hos Lea å bakt kake, gjort lekser og tatt masse masse bilder som kommer imorgen!
Nå må jeg hoppe rett til sengs,er jo tross alt skole imorgen..-.-

Hahah, deilige!

Kommer med masse bilder imorgen!

-Henriette<3
Alt er fra: http://www.runwaydreamz.com/

Åhh, dette skulle gjerne vært mitt!♥

Noe du også likte?

-Henriette♥

Sorry for så sen blogging, men dro på fotballkamp rett etter skolen, og kom ikke hjem før nå. Vi vant kampen 2-0 , kjempe stolt av laget selv om jeg selv spilte helt JÆVLIG!  Er forsatt litt forkjølet, så det skyldes nok det!

 Vet det har blitt veldig kjedelig blogging i det siste, men jeg lover å skjerpe meg! LOVER♥


Arkiv bildet!

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits