Ny linkerunde (Vet jeg har det ofte) Meld deg på ved å kommentere at du er med  i kommentar eltet, så trekker jeg ut 5 ++ blogger i kveld eller imorgen. Lykke til!♥


Er du med?

-Henriette♥
Heihei♥

Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagen til en gutt i klassen. Var kjempe koselig, med masse god mat, kaker, film og potetgull. Nå skal jeg bare kose meg med en film sammen med familien, koselig fredags kveld!


Hahah, sorry for dårlige bilder!

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥
Åhh, som jeg gleder meg til desember. juelekalender, pepperkaker, julepynt, juleshopping, home alone, snø, famile, venner, nøtter, mandariner++ Gleder meg så mye!♥ Får sikkelig jule stemning av disse bildene!

Gleder du deg til Desember?

-Henriette♥
Har vært syk siden tirdsdag nå og må si at det har vært de kjedligste dagene i mitt liv. Dagene går i ett å jeg gjør det samme dag etter dag, ahah. broren min er også syk, så han er kommet hjem fra skolen sin (som han bor på) så hele familien er ihvertfall samlett, aha! Nå ser vi på en film, og spiser pepperkake, herlig!♥

Drar på skolen igjen imorgen, og så drar jeg i bursdag rett etter skolen, så blir nok sen oppdatering imorgen, men jeg skal ta masse bilder! 

-Henriette♥
Heii♥

Vil bare si at det var så mange utrolig fine blogger som meldte seg på, men til slutt falt valge på DENNE bloggen. Den blir skrevet av en utrolig pen jente som heter Elise og er 14 år gammel. Må bare si at jeg elsker bloggen hennes, den er utrolig innspirende og hun tar mange suuper fine bilder! Annbefaler alle om å besøke den HEER

 

Leser du bloggen hennes?\\Skal du ta en tur innom?

-Henriette♥
Dette er et gammelt innelegg, men har fått så mange nye lesere, så tengte å poste det på nytt.

Ehh, dette var litt kleint, men det er ihvertfall mine meninger om hvordan man kan få en bedre blogg! Dette innlegg er innspirert av http://sach.blogg.no/♥

Bloggnavn. Noe som er utrolig viktig er å ha et kort og enkelt bloggnavner som er enkelt å huske, Eks Forbokstaven din i navnet ditt og forbukstaven i etternavnet ditt osv.. Ikke kall deg noe som klaraolseningeborg442ppøt.blogg.no. Det er alt for langt og rotete og ingen kommer til å huske det, Jeg fikk mitt navn fra den gamle bloggen jeg hadde før med Marte HLMV.blogg.no. (H)enriette (L)auritzen (M)arte (V)esstun. Så jeg prøvde å lage et blogg navn som lignet litt på det, og da ble det HLM.

Kommenter andre blogger. Det er lurt å kommetere andre blogger av og til. Ikke bare kommenter "fint bilde<3" Skriv heller en ordentlig fin kommeter som passer til innlegget.Designet: Designet er vel noe av det viktigste med hele bloggen. Det er designet som skal gi førsteinntrykket, og hvis designet er rotetene, mørkt og trist vil man heslt bare klikke seg ut av bloggen. Derfor er det viktig og ha et lyst og ryddig design, med en ryddig header.

Tekst: Skriv godt norsk. Ingen orker å lese bloggen hvis du bruker masse tegn, glemmer komma og pungktum osv. eks: "heeey <333:* i dag skal jeg på kino med noen venner:))))<3<3<3 men først må jeg spise, heheheh:)))  :DD Blogges da:**<3:):*<333".. Det blir bare slitsomt og lese sånt, skriv ordentlig og ryddig.

 Del innlegge dine. Det kan være lurt å poste innlegg osv. på facebook, Twitter og andre sosiale nettverk av og til. Jeg personlig deler bloggen ofte på facebook, noe som gjør at jeg får ganske mange flere lesere.

Bilder: Ta med store og klare bilder i hvert innlegg. Bruk så lite webcambilder og googlebilder som du bare kan, det kan bli utrolig kjedelig i lengden. Det samme er det med å bruke de samme bildene om og om igjen også. DET BLIR KJEDELIG!

 

Random bilde!

Håper dere likte innlegget!

-Henriette♥
Tengte å starte med "ukens blogg" en gang i uken, så om du vil bli denne ukens blogg er det bare å legge igjen en kommentar om at du er med, så tar jeg en tur innom bloggen din! Trekker vinneren imorgen. Lykke til♥

Er du med?

-Henriette♥
Har nettopp laget en header til Betina ( bloggen hennes HER) ♥

Hva synes du?

-Henriette♥
Liker?

-Henriette♥
Åhh, gjett hvem som måtte dra tidlig hjem fra skolen fordi hun er syk..? jepsi, det er meg.. Merket det egntlig med en gang jeg stoo opp, men mamma tvang meg på skolen fordet, så etter friminuttet måtte hun komme å hente meg igjen. Har egenlig vært hjemme en god stund nå, men har bare ikke orket å blogge før nå. Er sikkelig snøstorm ute, så det er sykt deilig å sitte inne med smoothie og et pledd, herligt!♥

Flere som er syke?

-Henriette♥
Follow meg poå instagram! Heter henriettelauritzen, follower tilbake♥

Hva heter du på insta?

-Henriette♥
Heihei♥

Sorry for sen blogging, men kom nettopp hjem fra lea. På skolen idag dro hele ungdomskolen til Oslo til en annen skole for å se på skuespill. Var kjempe bra skuelspill og en koselig tur. Etter skolen dro jeg til Lea. Vi lagde kake spilte Wii og bare koste oss♥ Nå skal jeg og mamma bake peppekake. Åhh, julestemning!Ahah, sorry for dårlige bilder..!

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥
Nå har jeg plukket ut noen av de fineste bloggene som meldte seg på, kommer en del 2 imorgen!♥


En sinnsykt fin blogg til en utrolig pen jente, du finner den HER


Har definitivt blitt fast leser av denne utrolig fine bloggen, du finner den HER♥


Kjempe fin blogg, som du finner HER


Kjempe fin blogg! HER


En utrolig bra blogg som man blir veldig innspirert av!♥ Du finner den HER


En utrolig fin blogg til en veldig pen jente med navn Erica. Du finner bloggen hennes HER

En utrolig fin blogg til en sykt pen jente, bloggen hennes er blitt en av mine favoritter! Du finner den HER

Synes om bloggene?

-Henriette♥

 
Setter igang en linkerunde nå, så om du vil være med er det bare å skrive i kommentar feltet at du er med, så trekker jeg 5-10 bloger som jeg linker ikveld! Lykke til♥
Er du med?

-Henriette♥
Hehei.

sorry for så lite blogging idag, men har ikke hatt tid til å skrive et innlegg før nå. Har ihverfall vært på sånn julemarked på skoeln idag, kjempe koselig!♥  Nå er stekusinen min hos meg, vi ser på Shrek 2 (hahh, gøøy) og spiser godteri. Har verken kamera eller mobil nå, så det blir ingen bilder dessverre..

Gammelt!

-Henriette♥
Heihei♥

Nå drar jeg snart til skolen min hvor vi skal ha julemarked. For dere som ikke vet hva det er, så er det et marked vi har på skolen hvor vi skal selge forkjellige ting, julegaver osv. (som f.eks. foreldrene våre har laget), Kjempe koselig, for sikkelig julestemning av det!

\weheartit

Hva skal du idag?

-Henriette♥
Heiiii♥

Nå er jeg med Marte og Lea. Vi har pyntet pepperkaker til julemarkede vi skal ha på skolen imorgen og nå ser vi på film. A cinderella story, kjempe søt! Men vi bloges mer når jeg kommer hjem i kveld♥


Hahahah, uff!

Hva skal du ikveld?

-Henriette♥
(Hopper over "day 1" fordi den er så kjedelig..eheh!)

Noe jeg gleder eg til:

Åhh, er så alt for mange ting jeg gleder meg til, bl.a. juleaften, sommer, bursdag osv. Men det jeg kanskje gleder meg mest til er Justin bieber konserten i 2013!♥ Gleder meg farlig mye og har allerede begynt å telle ned til hvor mange dager det er til, ahah. 

 


holy shittt

Hva gleder du deg til?

-Henriette♥
1-Hvorfor det bloggnavnet , meningen med det ?

2-Noe du gleder deg til.

3-Et blad/magasin du leser

4-Et bilde av skoene dine

5- Et bilde av deg selv som du blir flau over å ha hatt som profilbilde på face

6-Steder man kan følge deg

7-Et bilde av deg når du ler 

8- En sang som passer til humøret ditt i dag

9-5 ting du ønsker deg

10-Profilbildet ditt på facebook

11-Et bilde av været utenfor nå

12-Kameraet ditt

13-Sminken du bruker

14-Antrekket ditt i dag

15-Et bilde fra den forrige bursdagen du var i

16- Bakgrunnsbilde på mobilen din

17-Dine 2 absolutte favorittfilmer

18-Hva du vil bli når du blir eldre

19-Finn den 10. bildemappen på pc-en din og vis det 10- bilde og fortell litt om det

20-Et bilde av deg selv på julaften noen år siden

21-5 ting du ønsker deg til jul

22 - Topp 3 sanger

23- Klesbutikker jeg handler mest hos

24-Outfit

25-Kallenavnet ditt og hvorfor?

26-Et bilde av håndskriften din.

27-Et bilde av favorittparfymen din.

28-Topp ti film , hvorfor?

29-Favoritt tv serie.

30-Mobilen din.

 

Starter med den ikveld♥

Høres gøy ut?
Tengte bra å anbefale dere for en blogg. Bloggen blir skrevet av en jente med navn Johanne, hun tar helt sykt fine bilder, og skriver utrolig bra! Dere finner bloggen hennes HERLeser du bloggen hennes?

-Henriette♥
Åhh, elsker onsdager. Ingen ting å gjøre, kan bare slappe av hele dagen, og det er så utrolig deilig med sånne dager innimellom! Har nettopp vasket av sminken og skal snart spise deilig middag som mamma har laget, lukter kylling og poteter, besteee!♥ Vet ikke om det blir så mye blogging idag, men imorgen skal jeg i hverfall annbefale dere to blogger, som jeg har blitt fast leser av! Kos dere ikveld!


Uff

Hva skal du idag?

-Henriette♥
Alle bloggene som melfde seg på var veldig fine, men rakk ikke noe mer nå. Skal ta en del 2 imorgen!♥


HER♥


HER♥HER♥


HER♥

Synes om bloggene?

-Henriette♥
Tengte å sette i gang en ny linkerundet på bloggen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med, så velger jeg 3-6 blogger jeg linker i kveld eller imorgen. Lykke til!♥

Er du med?

-Henriette♥
Heihei!
Kom nettopp hjem, har vært med Lea og Sigurd i hele dag. Vi har solgt lodd (det kleineste i verden) for at skolen skal få litt mer penger, sminket hverandre (ahah) og kost oss! Nå har jeg nettopp spist en herlig middag og er snart klar for å se på Farmen, herligt!
Hahah!


Sorry for dårlige bilder..!
Pc`n min virker ikke akkuratt nå, så jeg fikk låne pappa sin gamle pc. Har akkuratt sett igjen noen gamle bilder nå, og må si at det er flaut å tenke på at jeg har sett sånn ut..ahah!

Meg til høyre

 

Hahah, uff så kleint!

-Henriette♥
 Mineral pudder  HER

maskara HER

Tøfler HER

Jeffrey campbell HER

Mobilveske HER

Macbook pro HER
Åhh, endelig fredag! Må innrømme at denne uken har gått ganske fort egentlig, så når jeg kom hjem idag tengte jeg bar "oii, shit, det er fredag!! ahah!  Elsker heelg!♥ Jeg og Julian var en tur på butikken i stad, og kjøpte oss godteri, brus osv. Elsker å være med Julian, vi snakker om så mye rart og er stort sett enige om alt, ahah!
Skal nok bare slappe av hjemme i kveld, siden ingen ville (eller kunne) finne på noe med meg..ahah

Hva skal du idag?

-Henriette♥
Kom hjem fra fotballtrening for en god stund siden, har tatt en dusj og nå sitter jeg i soffaen og spiser herlig mat mens jeg ser på Unge mødre. haha, herlg liv! Vet det har vært forferdelig blogging i det siste, skal prøve å skjerpe meg, og skrive litt mer spennende innlegg!♥

Rene speilet til Victoria, ahah!

Har du trent idag?

-Henriette♥
Nå har jeg funnet frem en del ting som hadde vært veldig fin gave for eks. mamma, tante osv. De fleste mammaer liker jo selvfølgelig best å få noe hjemmlaget da!♥
Leppestivt HER

Lipglosg HER

Skjerf HER

Hansker HER

God Jul bokstaver finner du HER

Kopp HER

Marc by Marc and jacobs veske HER
Åhh, denne dagen har vært dritt! Orker ikke fortelle all driten, men det er blantannet at Markus (drittunge!!Neida er glad ideg♥) Har fått mobilen min til å klikke, så den funker ikke:@ Hard timee! Skal ihverfall se noen serier av Gossip girl før jeg gjør noen lekser, Blææh!

Må bare legge ut litt positive bilder, sånn at kke alt blir så negativt, ahah!


Hahah, meg og Erik!


Anee♥

-Henriette♥
Når jeg kom hjem fra skolen gjorde jeg litt lekser, flinka sjææl! Etterpå dro jeg på ridning, og nå har jeg nettopp dusjett å ser på Top model. Ynglings programmet! Vl bare beklage for så kjedelig blogging i det siste, men innspirasjonen er på bunn..! Lover å bli bedre♥


Lekseer-.-

Hva skal du kveld?

-Henriette♥

 

Jeg er en fjorten år gammel jente som kommer fra Holmsbu. På bloggen min vil du for det meste kunne lese om min hverdag, outfits, annbefalinger osv♥ For sponsing kontakt meg på: henriette.ls@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Mars 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hot or not? · Innkjøp · Inspiration · Outfit`s · Want`s

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits